За спагети, равиоли, лазаня

За спагети, равиоли, лазаня

Брашно, яйца, сол ... няколко обикновени съставки, които се смесват, за да дадат живот на толкова много тестени изделия. Пастата е в основата на хранителната пирамида, защото е съставена от въглехидрати и други жизненоважни елементи. Изделията от италианската кухня са неустоимо вкусни и са станали неизменна част от нашата трапеза. Тези любими ястия можем да си ги приготвим сами у дома  - да ги разточим с машина за паста или точилка, да ги направим в желаната форма - с форми за равиоли с пълнеж, под формата на талятели или спагети. И разбира се, да ги поднесем на семейството с подходящите прибори за паста. И с много любов! А веднъж опитали домашния вкус, никога няма да се върнете към готовите пакетирани полуфабрикати.