Доставки - цена и срок

Поръчаните стоки от Tescomaonline.bg се доставят с куриер на адреса, указан от вас в поръчката ви или до офис на Еконт, който можете да изберете от падащо меню в кошницата ви при приключване на поръчката ви.

Запазваме си правото, в случай, че преценим, че предоставените данни за доставката са непълни или неточни, да се свържем с вас по телефона или по имейл, за потвърждение или корекция.

(1) ЦЕНИ НА ДОСТАВКИТЕ

За поръчки над 100,00 лв с ДДС, доставката ви до адреси в България е БЕЗПЛАТНА!

При доставка на покупки за по-малко от 100.00 лв. с ДДС се заплаща такса за доставка в размер на 6,99 лв с ДДС за цялата страна.

Цените за доставки извън България не се калкулират в Количката по време на поръчването, нито се изпращат в автоматичния имейл за потвърждаване на поръчката, а са обект на допълнително договаряне с вас по телефон или имейл. С други думи, ако поръчате стоки за доставка извън България, преди да приемем за изпълнение вашата поръчка, ние ще се свържем с вас за да ви предложим конкретна цена и срок за доставката на вашата пратка.

(2) СРОКОВЕ НА ДОСТАВКИТЕ В БЪЛГАРИЯ

В повечето случаи можете да разчитате на доставка между 24 и 36 часа от поръчката ви, но ви обръщаме внимание, че сроковете винаги зависят от графиците и натовареността на куриерските фирми към дадения момент, както и че по време на Черните петъци и коледно-новогодишните празници обичайно има забавяне на доставките заради свръхнатовареността на куриерските фирми.

Обичайно поръчките, направени преди 16.00 ч. в работен ден, се доставят на следващия работен ден или най-късно и по-рядко на по-следващия работен ден.

Поръчки, направени в петък-следобед и през почивните дни, обикновено се доставят във вторник.

В периодите, когато има национални празници, в сила е правилото, че поръчки, направени преди 16.00 ч. в работен ден, се доставят на следващия работен ден или най-късно и по-рядко на по-следващия работен ден.

ВАЖНО! Срокът за доставка на поръчките, за които сте отбелязали, че ще платите по банков път започва да тече, от момента на получаването на плащането ви по нашата сметка.

За ваша информация, в България плащанията се обработват по следния начин:

(1) Плащане, излъчено в работен ден чрез електронно банкиране или на гише в банка по системата BISERA до 17,00 ч., се обработва от банката на получателя на следващия работен ден;

(2) Плащане, излъчено в работен ден чрез електронно банкиране или на гише в банка  до 14,30 ч. по системата РИНГС/RINGS (или така нареченият спешен превод), се обработва от банката на получателя в същия работен ден в рамките на един час;

(3) Плащане, излъчено в работен ден чрез електронно банкиране или на гише в банка по системата BISERA след 17,00 ч. или в почивни/празнични дни, се счита за излъчено на следващ работен ден, съответно се обработва от банката на получателя на по-следващ работен ден.

(4) Плащане, излъчено в работен ден чрез електронно банкиране или на гише в банка по системата BLINK, се обработва от банката на получателя в същия ден.