​ ​
Торбички за лед Tescoma Presto
Торбички за лед Tescoma Presto
Торбички за лед Tescoma Presto

Торбички за лед Presto

Кат.№: 109780

  • - +
    7,99 лв.
В наличност
Информация

Серия Presto Самозапечатващи се найлонови торбички за лесно приготвяне на големи кубчета лед

Последно разгледани